Výběr žánru June, 2009

Consequence

Akční
10:50 min
Bez komentářů
New Zealand

Consequence je krátký film z série výroby firmy Schweppes, který měl propagovat značku tohoto nápoje. Ačkoliv se nezdá, že by Schweppes hrál v Consequence, jde o komerční snímek zaměřený na dospělé. Firma Publicis Mojo’s zpracovala Consequence s precizním výkonem a to vše v Kolumbijském prostředí.

The Hire: Beat The Devil

Další filmek ze série reklam na BMW s názvem The Hire. Režie se ujal známý Tony Scot a jeho styl je poznat v každé sekundě snímku. Účinkují v něm známý herci jako je Gary Oldman, Danny Treyo.. Nechybí však například ani Marilin Manson a samozřejmě Clive Owen, který hraje ve všech dílech.

Born That Way

Skvělý krátký akční film Born that way s hercem Kevinem Gagem. Film byl natočen profesionály v roce Tony McNeal s hlavní ženskou rolí Adair Tishler. Born that way nabídne klasické americké prostředí mustangů a hamburgrů a zároveň úsměvnou zápletku na konec.

The Black Hole

Komedie
2:51 min

A máme tu další z těch kratších snímků. Tento nese název The Black Hole a i přes krátkou stopáž dokáže jistě zaujmout. Jedná se opět o film, který se vyzdvihuje přísloví “kdo chce víc nemá nic”. Snímek vznikl ve spolupráci s youtube.

What’s in the Box

Zajímavý snímek What’s in the Box nám přínáší akční zážitek z pohledu první osoby. Efekty působí velmi profesionálně a realisticky. Jedná se zatím pouze o test verzi filmu. Uvidíme co nám tvůrci přinesou v plné verzi snímku. Každopádně nabízí silný zážitek.

Stream videa z officiálního zdroje ve větším rozlišení a bez watermarků můžete najít na http://babel-research.eu/witb/stream/