Výběr žánru July, 2009

Lifted

Další “pixarovka”, kterou vám nabízíme, se jmenuje Lifted a jak je u pixarů zvykem, pyšní se roztomilým humorem a krásnou animací. Proto neváhejte, podívejte se, ohodňoťte a napište komentář. Film Lifted je často mazán a tak si můžete prohlídnout i v této verzi.

Alarm

Animované, Komedie
8:50 min
Bez komentářů
Jižní Korea

Alarm je jihokorejský krátký animovaný film. Animace snímku působí velice reálně, snímek neobsahuje žádnou hlubší myšlenku, jde pouze o komediální vystoupení animovaného hrdiny. Více informací o snímku naleznete na oficiálních stránkách tvůrců.

HOMEPAGE:
http://www.mesai.co.kr/

 

The Talisman

Horror
6:32 min

The Talisman je natočen podle stejnojmenné knižní předlohy Stevena Kinga. Podle dostupných informací se jedná pouze o ukázkovou scénu, nicméně jsem se rozhodl jí zařadit mezi krátké filmy tady na serveru. Posuďte samy kvalitu snímku a můžeme se jen dohadovat co ve výsledku z filmu vznikne.

Quartier de la Madeleine

Francouzký krátký film Quartier de la Madeleine vás překvapí svým dokonale hororovým prostředím. Snímek byl vytvořen spolu se 120min filmem Paris, I love you se světoznámým hercem Elijah Woodem v roce 2006. Noční Paříž je jako stvořená pro horory, zvláště pak upíry v temných kostkovaných ulicích a autor snímku Vincenzo Natali také nezapoměl na francouzské polibky.

Lucky

Akční
4:50 min

Krátký film Lucky vytvořil kompletně Nash Edgerton. Když píši kompletně, tak to tak také myslím. Nash Edgerton byl hercem, režisérem, scénáristou, zvukařem dokonce si snímek sestříhal. Lucky je profesionální podívaná plná adrenalinu a napětí. To vše zajistila profesionálně upravená kamera snímající jedoucí auto.