Výběr žánru January, 2010

The Spirit of Christmas – Jesus vs. Santa

Druhá, neodvysílaná epizoda South Parku je oproti té historicky první v lepším grafickém podání a postavičky jsou již téměř stejné jako v pozdějších dílech. Opět vám snímek přiníšíme s českými titulky. Ve snímku se samozřejmě vyskytují sprostá slova, takže by se na něj neměl nikdo dívat.

The Spirit of Christmas – Jesus vs. Frosty

Nejstarší díl známého seriálu South Park je z roku 1992. Čtyři minuty dlouhý filmeček zachycuje problém s obživlým sněhulákem, Ježížem a dalšími postavami, které se později objevily v seriálu. Jak si jistě všimnete, tak autoři zřejmě neměli ještě zcela jasno v rolích a jménech postav. Cartman je Kenny a podobně. Filmek přinášíme s titulky. Jistě vám došlo, že sprostá slova jsou samozřejmostí a proto pokud jste mladší 18ti let, tak vám po schlédnutí filmu zazvoní telefon a do sedmi dní zemřete..:))

Sweet Dreams

Snímek Sweet Dreams definuje výraz “film k sežrání”. Roztomilý příběh muffinu, který je zvědavý co se děje za mořem. Tvůrcem je Kirsten Lepore. Pokud máte právě prázdný žaludek nebo máte jen slabost pro sladkosti, rozhodně si tento filmeček nechte na později:) Pro více informací se podívete na oficiální stránky tvůrce. Přejeme příjemnou zábavu po celých 10 minut.

The Shock Doctrine

Dokumentární
6:47 min
1 Komentář
USA / Velká Británie / Kanada

Tento velice zajímavý dokumentární snímek má na svědomí režisér Alfonso Cuarón (Children of Men). Film byl vytvořen na základě knihy Naomi Kleinové o vzestupu katastrofického kapitalismu. Vytvořili jsme pro vás české titulky. ČSFD profil filmu naleznete zde. Nezapomeňte se podělit o názor na celou věc s ostatními.

Pokud se Vám titulky nezobrazují, v pravém dolním rohu přehrávače se nachází možnost zapnutí titulků. Pokud ne, pomůže bohužel jen přihlášení na youtube..

Alma

10 Komentářů
USA / Španělsko

Animovaný snímek španěla Rodrigo Blaase je prvním projektem, na kterém se podílel jako režisér. Zdroje uvádí, že na projektu pracoval přes 10 let. Velmi zvláštní myšlenku doprovází vynikající tajemná atmosféra. Na své cestě snímek obdržel nesčetně cen a nominací. Kompletní informace o celém projektu naleznete na oficialním webu.

“Escape From City-17” Episode I

Akční, Sci-Fi
5:29 min

Pařani PC her teď jistě v názvu vidí velmi povědomý název města. Tento snímek je totiž natočený podle legendární hry Half – Life 2. (Stejně jako snímek What’s in the Box, který jistou inspiraci HL2 nezapře.) Jedná se o první epizodu a film si vychutnají spíše skalní fanoušci původní hry. Vynikající provedení a hutná atmosféra dopomáhá celému projektu ke slibné budoucnosti (District 9 vznikl právě na základě krátkého snímku). Vychutnejte si snímek a jakmile se objeví další díl, hned ho sem pro Vás přidáme.


Torrent – Escape From City 17 – Part 1 (HD 720p)

Size: 83.6 MB (87,641,830 bytes)


Peers:

3 seeder(s), 0 leecher(s) = 3 peer(s) total

Download Torrent