Výběr žánru February, 2011

Za úplňku

Bez komentářů
Česká Republika

Jak mladá žena vyřeší problém s prozrazenou nevěrou se podívejte v novém snímku z dílny Second Heaven.

Přidal: Second Heaven

Country club: První směna

Bez komentářů
Česká Republika

Vendelín Kawkowski, stydlivý a uzavřený hoch s prapodivným jménem nastupuje první den na směnu do hospody třetí cenové kategorie jako číšník. Hned se mu v lokále zalíbí Jana, mladá a pohledná návštěvnice, které plní všechna přání. Seznamuje se také s dalším pravidelným hostem, Zdenkem, který nesnáší mladé lidi a dává jim to setsakramentský najevo. Samozřejmě ani Vendelín není vyjímkou. Přes všechny nepříjemné situace, které mu připraví protivný a zlomyslný Zdeněk a dva líní, svérázní kuchaři, kteří plivou hostům do jídla stále Vendelín věří, že se s dívkou sblíží a počátek jeho pracovního života se pro něj stane také počátkem milostného života. Povede se mu to?

Přidal: Bly

My Father’s Garden

Objevte fascinující mikro-svět v přírodě.  Malý rybník s malými vodopády, pár kamenů, nějaké rostliny a spousta života!

Natočeno pomocí Panasonic HPX 500- Fujinon 17×7.6 HD Objektiv

The Saga Of Biorn [ENG]

Starý viking Biôrn je rozhodnut dosáhnout Valhally, posmrtný svět válečníku plný nadměrného pití a hýření. Pro vstup do Valhally ale musíte zemřít se ctí v hrdinné bitvě. Jak ale Biôrn zjistí, umřít tou správnou smrtí není až tak lehké…

Další vynikající studentský kraťas z Dánska, úžasný především svým smyslem pro humor.

The Backwater Gospel [ENG]

Horror, Western
9 min
1 Komentář
Dánsko

Tak dlouho jak jen lidská paměť sahá, příchod hrobníka vždy znamenal blížící se smrt. Jednoho ponurého dne, se k městečku Backwater zrovna jeden hrobník blíží. Smrt mu jde v zádech a bohabojní obyvatelé se začínají třást strachy na koho přišla řada. Kdo zemře tentokrát?

Vynikající studentský kraťas z Dánska, rozhodně zaujme netradiční animací a hororově nasáklou atmosférou, která by se dala doslova krájet…

Uncle Jack [ENG]

Připravte se na divokou jízdu se strýčkem Jackem, od režiséra  krátkého filmu Spin.
Šílený klaun, kouzelné pilulky, pohádka na dobrou noc a další a další střelená dobrodružství, v tomto nočním putování zoufalého uprchlíka.

Strýček Jack má nejspíš velké problémy, ale má také velké srdce. A nehledě na  to v jakém je průseru nic mu nezabrání povědět krátkou pohádku aby mohla malá neteř spát. Sledujte super akční a vtipné drama o jednom velkém potížistovi a malé holčičce která nakonec zachrání nejen konec pohádky ale i den.